De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Kogebøger

Her på siden byder vi dig indenfor til et lækkert madunivers af billige kogebøger, som appellerer til appetitlige madretter til både kvinder, mænd og børn. Saml familien og gør madlavning til en oplevelse, ved at udforske vores store udvalg om alt lige fra de bedste kogebøger fra blandt andre Jamie Oliver, Claus Meyer og Karolines Køkken til italienske, sunde eller veganske kogebøger og meget andet. Udfordre dig selv og dygtiggør dine evner indenfor madkunst eller blot udvid din horisont i køkkenet med nemme og nye hverdagsretter. Bliv inspireret fra vores flotte udvalg nedenfor, og gå på opdagelse efter dine næste lækre madopskrifter som du skal byde dine gæster, venner eller familie på.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Britt Andersen
    229,45 kr.

    Med Airfryer-grundbogen får du masser af nye og klassiske opskrifter og de bedste tips til, hvordan du får maden både sprød og saftig og sparer tid i hverdagen. Britt Andersen er Danmarks ukronede airfryer-dronning! Allerede for seks år siden, da hun fik sin første airfryer, oprettede hun Facebook-gruppen Airfryer Opskrifter Tips og Tricks, der i dag er Danmarks største airfryer-forum med mere end 155.000 følgere. Britt Andersens to tidligere airfryer-kogebøger har længe ligget på bestsellerlisterne, og nu kommer den ultimative guide til alle, der skal i gang med at bruge en airfryer, og til dem, der gerne vil have endnu mere ud af den, der allerede står på køkkenbordet.En airfryer tilbereder maden med kraftigt cirkulerende varm luft, hvilket både giver en hurtigere tilberedning og mulighed for at bruge mindre fedt i madlavningen. I bogen har Britt Andersen samlet sine tips til brug af airfryeren samt en overskuelig konverteringstabel fra ovn til airfryer og skemaer med oplysninger om bl.a. indstillinger, tider og tilberedning direkte fra frost.Bogen indeholder mere end 100 nye og klassiske opskrifter fra snacks og forretter til grøntsager, kød og fisk, som er blevet til på baggrund af spørgsmål og ønsker fra Britt Andersens mange danske følgere.

  • af Claus Holm
    229,45 kr.

    Tv-kokken Claus Holm var en af de første, der tog airfryeren til sig i Danmark, og det blev til en særdeles hed omfavnelse: Claus ELSKER sin airfryer og bruger den dagligt - hjemme på Fyn, når han laver mad til sine kone Anne, og når han kører rundt i landet med sin foodtruck og laver mad til os andre. I Holms airfryer 4ever deler kokken rundhåndet ud af tips og tricks og giver opskrifter til alt fra hverdagsretter, man aldrig får nok af, uovertrufne grønsagsretter, kager og brød, der kan laves i en ruf, til retter, du ikke anede, man kunne lave i en airfryer. ’’I mit køkken kan alt lade sig gøre.’’, som Claus Holm siger. ”Bare du gør det med kærlighed.”Claus Holm er uddannet kok, foredragsholder og kogebogsforfatter. Han har lavet mad til H. M. Dronning Margrethe, kæmpet og fået stjerner til sin restaurant, arbejdet i et køkken i Cairo og i Zürich, er kendt fra TV som kok i fx Go’morgen Danmark og har udviklet sit eget kvalitetskøkkengrej, bl.a. en airfryer.

  • af Jerk W. Langer & Ditte Ingemann
    239,45 kr.

    Få succes med periodisk faste. Her er lægens guide til, hvordan man skal faste for at opnå de bedste resultater. Regelmæssig faste, hvor man f.eks. typisk ikke spiser morgenmad, men får dagens første måltid ved frokosttid, kan give et boost af sundhed og energi og gøre det lettere at opnå en sund vægt, uden at man er plaget af sult.Men de gode resultater afhænger meget af, om kroppen får det rigtige brændstof til de måltider, man spiser. Griber man dem rigtigt an, kan man opleve større mentalt overskud og velvære og undgå at blive drænet for energi og muskelkraft."Når man faster, er det ekstra vigtigt at pakke sine få måltider med sundhed, så man ikke kommer i underskud på vigtige næringsstoffer. Med antiinflammatoriske fastemåltider står gevinsterne i kø," siger læge, foredragsholder og forfatter Jerk W. Langer. Han har selv fastet i årevis ved at springe morgenmaden over.Med afsæt i videnskab og årelang erfaring med klienter giver han i sin nye bog et opdateret overblik over den periodiske fastes mange muligheder, uanset om man drømmer om mere overskud i hverdagen, vægttab eller et sundere og længere liv. En række fasteglade danskere fortæller om deres gode resultater.Madskribent og kogebogsforfatter Ditte Ingemann har lavet alle bogens skønne antiinflammatoriske opskrifter, der dækker kroppen ind med alt, den har brug for, når man faster.

  • af Nathan Anthony
    254,45 kr.

    Sunde, lækre og hurtige opskrifter til din airfryer! Spar kalorier, tid og penge!Inspirerende kogebog med masser af nye og spændende opskrifter til din airfryer – med flotte fotos og kalorietal til hver opskrift. Airfryeren er perfekt til alle, der gerne vil SPARE kalorier og tid, for maden er både sund og nem at lave. Du får opskrifter på skønne forretter & snacks, nem og hurtig frokost, spændende aftensmad, lækkert grønt tilbehør og søde, lækre desserter – så du hurtigt får god og sund mad på bordet!

  • af Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen
    249,45 kr.

    I denne bog får du 100 opskrifter på nem og billig mad.Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentsen står bag en af Danmarks mest populære madblog Mummum. Deres filosofi er, at der altid skal være plads til god mad, uanset om man har travlt er på SU eller blot savner inspiration til velsmagende, nem mad. I denne bog har de samlet de opskrifter, der er ekstra gode til små madbugetter og hvis det ska være ekstra nemt.

  • af Chad Robertson
    379,45 kr.

    Den visionære bager Chad Robertson viser os, hvad der er nyt inden for brødbagning. Med mere end et årtis erfaring fortæller han sine læsere alt det nyeste om korn, mel, surdejsstartere, gæringsteknikker, og omsætter sin viden til banebrydende opskrifter på næringsrige og smagfulde brød i verdensklasse. I BRØDBOG får du 13 grundopskrifter på brødtyper som bl.a.hvedebrød, rugbrød, baguetter, madbrød,  fladbrød, boller, burgere, pizza- og pastadej, vegansk brød, glutenfrit brød og knækbrød. Udover grundopskrifterne er bogen spækket med opskrifter og ideer til, hvordan man kan lave lækre retter med sit hjemmebagte brød. BRØDBOG er til alle, der gerne vil bage med surdej, og er uundværlig for alle dem, der allerede er godt i gang, men gerne vil vide mere om håndværket og videnskaben bag et velbagt brød.

  • af Mette Blomsterberg
    174,45 kr.

    Fastelavnsbollens magi har ramt alle generationer i hjertet, og nu inviterer Mette Blomsterberg dig til at opdage nogle af hemmelighederne bag den elskede danske tradition med 26 opskrifter på hjemmelavede fastelavnsboller.Uanset om du er nybegynder eller en garvet bageentusiast vil denne bog kunne inspirere dig til at skabe de lækreste kreationer på alt fra den klassiske fastelavnsbolledej og svenske semlor, til de mere moderne og kreative variationer af wienerdej, butterdej og wales med fyld af forskellige typer lækker creme og med kunstfærdig pynt som bær, spiselige blomster og smukke chokoladeoblater.

  • - En hyldest til hvile, genveje i køkkenet og gode måltider
    af Camilla Skov
    259,45 kr.

    Ny bog fra Vegetarisk Hverdag og Camilla Skov, bestsellerforfatteren bag Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener. Byd dovenskaben velkommen og få god mad med minimal indsats! Camilla Skov elsker grundig madlavning i slow motion. At hakke langsomt, stirre ud ad vinduet undervejs og måske tænke en tanke. Men dén form for madlavning ændrede sig, da hun blev mor til en lille datter. Hvordan laver man mad og passer på sig selv i en børnefamilie. Man bliver doven!Den dovne vegetar er fyldt med retter, som er til at overskue også i en tilværelse af fatigue og underskud. Det er enten retter, der er hurtige at lave, eller som passer sig selv i ovnen og kræver et minimum af kokken: Frysermad, plademad, hvor alt kommer i ovnen på samme tid. Pastasnask, hverdagens helte og kager, som smager godt, men ikke vinder bagedysten på udseende. Med Den dovne vegetar ser Camilla Skov på dovenskab med mildere øjne. I en hektisk hverdag skal madlavning være et helle, en pause. Men selvom vi tager dovenskaben tilbage, kan vi stadig spise godt.Camilla Skov er kendt fra sin populære instagram Vegetarisk Hverdag og bestsellerkogebøgerne Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener.

  • - Sund, nemt og lækkert
    af Niki Webster
    254,45 kr.

    Det skal være nemt at spise sundt!Med disse hurtige og nemme opskrifter – og din airfryer – kan du på ingen tid fremtrylle de lækreste grønne retter. Lav alle dagens måltider, snacks og desserter i din airfryer – det er både sundt, nemt og lækkert!Her er grønne opskrifter og inspiration til enhver anledning – aftensmad med familien, hygge med vennerne, en hurtig snack – og fælles for dem er, at de både er sunde, fyldt med smag og superhurtige at lave.Du får 59 inspirerende opskrifter på:Nem og sund morgenmadLet frokost og andre småretterSuperhurtige måltider – på under 15 min.Lækker aftensmad – på under 30 min.Skønne kager og desserter

  • af Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen
    244,45 kr.

    Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse. Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.

  • - Opskrifter, tips og tricks
    af Anne-Kathrine Palm Schelde
    179,45 kr.

    Alt hvad du kan tilberede i en ovn, kan du tilberede i en airfryer.Og lidt til…I Airfryerfavoritter deler Anne-Kathrine Schelde fra Maden i mit liv sine bedste opskrifter på alt fra morgenmad, aftensmad og desserter til snacks, tilbehør og bagning. Mere end 70 enkle opskrifter på lækker og velsmagende hverdags- mad til hele familien, der nemt kan tilberedes i airfryer. Airfryerfavoritter er en grundbog med opskrifter, tips og ideer, der henvender sig til alle, der har en airfryer og ønsker at udnytte maskinens mange muligheder.Om forfatterAnne-Kathrine Palm Schelde er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og er derudover en passioneret madelsker, som holder til i Vejle. Hun oprettede i 2010 mad- og livsstilsbloggen Madenimitliv.dk og har siden 2016 arbejdet som fuldtidsblogger. Madenimitliv.dk har i dag +380.000 unikke læsere om måneden, ligesom flere end 52.000 følger Anne-­Kathrine og hendes madunivers via de sociale medier.E-bogen er lavet i fixed format

  • af James Morton
    169,45 kr.

    Den nemme guide til perfekt surdejsbrød.Surdej er den helt særlige ingrediens, som gør hvert eneste brød helt unikt. Denne bog forklarer de helt grundlæggende principper og teknikker, så selv nybegynderen kan være med.Lær hvordan du laver din egen surdej fra start, hvordan du opnår den perfekte skorpe og krumme ved at bruge mel og vand rigtigt, og bliv klog på hævning, ælteteknikker, formgivning og bagning, så du kan styre bageprocessen og opnå de eftertragtede lufthuller og den lækre smag.Bogen indeholder ni grundopskrifter på bl.a. brød, pizza og foccacia,og den er fuld af letforståelige instruktioner, tidsplaner, fejlfindingstips og forklaringer på, hvad der virker og hvorfor - alt sammen helt fra bunden.

  • af Britt Andersen
    259,45 kr.

    Airfryer opskrifter er en fantastisk bog skrevet af den talentfulde forfatter, Britt Andersen. Denne bog blev udgivet i 2020 af det velrenommerede forlag, Airfryeruniverset. Bogen tilhører genren madlavning, og er et must for enhver madelsker. I 'Airfryer opskrifter' finder du en række opskrifter, der vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din airfryer. Britt Andersen har gjort et fantastisk arbejde ved at samle disse opskrifter, der spænder fra nemme hverdagsretter til mere avancerede retter til særlige lejligheder. Udgivet af Airfryeruniverset, er 'Airfryer opskrifter' en bog, der vil være en stor hjælp i ethvert køkken.

  • - Spar tid og kalorier
    af Michelle Kristensen
    214,45 kr.

    Den første airfryeropskriftsbog, der for alvor sætter fokus på airfryerens sundhedspotentiale og de oplagte muligheder for ligefrem at tabe sig med typer af mad, som man ellers skulle forsage.”Airfryeren er genial, hvis man vil spise sundt og måske tabe sig – og elsker knasende, sprøde måltider,” siger sundhedsekspert Michelle Kristensen, der står bag bogen med 60 skønne opskrifter.Michelle Kristensen er vild med køkkenmaskiner. Hun købte sin første airfryer for otte år siden og opdagede hurtigt, at den kan noget, som ellers er svært at opnå, når man vil spise sundt og eventuelt tabe sig: Den kan give maden den skønneste, sprødeste skorpe, samtidig med at den er saftig indeni. Helt uden frituregrydens usunde olier og svimlende kalorietal.Michelle Kristensen har hjulpet over 10.000 danskere med at tabe sig og blive sundere, og hun ved, at det ikke altid er savnet af smagen af usund mad, der frister folk til at fravige den sunde levevis. Nogle gange er det følelsen af noget sprødt i munden."Den trang kan man nu få tilfredsstillet på en sund måde, for i airfryeren kan grøntsager blive sprødere og mere lækre end i ovnen – ofte på den halve tid. Airfryeren åbner en helt ny verden for, hvordan man kan spise flere grøntsager på en let og lækker måde," fortæller hun.

  • af Anne Hjernøe
    269,45 kr.

    Slut med mellemmåltider! En spændende inspiration og motivations bog, til at få tips og tricks til at blive stærkere med gode træningsprogrammer, hvor du her også nok skal blive mæt, med en 14-dages kostplan, og alle de mange lækre og sunde opskrifter. Bare roligt, det hele er lettere end du tror. Anne Hjernøe troede, hun kunne gå og tabe sig over 20 kilo i fred og ro. Men efter deltagelse i et tv-program fik hun så meget opmærksomhed fra andre personer, der ønskede at få at vide, hvordan hun havde gjort, og om hun ville dele sine gode råd. Dette blev den væsentlige årsag til, at Anne valgte at skrive denne fantastiske bog. Der er så mange mennesker, som går og rundt og ikke føler sig tilpas med sin krop. Mennesker som ønsker at finde det lille trick i hverdagen, der kan få dem til at smide de overskydende kilo, uden det skal blive for hårdt, og uden det skal påvirke deres daglige vaner. Men findes dette trick virkelig, eller det bare hårdt arbejde? Ja til begge dele. I bogen kommer du helt tæt på Anne Hjernøe, og hvad der viste sig at være tricket for hende og det, der accelereret hendes vægttabsforløb. Du får et indblik i hvad der skete og hvordan det gik. En historie, der bl.a. indeholder en forståelse af, at mellemmåltider er en af de store syndere. Anne har tabt sig over 20 kilo på et år, men hendes primære fokus har ikke blot været at få kiloene ned på vægten. Hun ønskede en krop, der er så sund og stærk, at den kan holde skavankerne fra døren og holde i mange år fremover. Selvom undskyldninger som travlhed, småskavanker, overgangsalder og bare generel manglende motivation spænder ben i det daglige, motiverer hun dig til selv at tage skridtet og viser, at det måske slet ikke behøver at være så svært.

  • - bag lækkert surdejsrugbrød
    af Åse Solvej Hansen
    264,45 kr.

    RUGBRØDSGLÆDE er den glæde og ro, der indfinder sig, når du bager og bagefter nyder at spise dit eget vellykkede surdejsrugbrød. Det er nemt og enkelt at bage surdejsrugbrød, når du først ved, hvordan det skal gøres. Men pas på, for du kan blive afhængig af smagen af et hjemmebagt rugbrød fremstillet af gode råvarer.Surdej er hjertet i al rugbrødsbagning, og i denne bog kan du læse om, hvordan du starter og vedligeholder din egen surdej. Bogen er baseret på en grundopskrift på rugbrød lavet med fuldkornsrugmel uden tilsætning af hvedemel. Dejen er blød, så den nemt kan røres sammen med en slev. Grundopskriften kan varieres med forskellige kerner, frø og krydderier, så du lærer, hvordan du kan fremstille dit eget yndlingsrugbrød ud fra de råvarer, du godt kan lide. Denne bog er ikke kun en bagebog; den giver dig også en forståelse af, hvad der sker i en rugbrødsdej, og hvordan dit rugbrød vil lykkes. Desuden giver bogen et indblik i rugbrødets ernæringsmæssige og kulturelle betydning.-Denne bog om surdejsbagning er utrolig spændende og faglig velfunderet. Åse er nok den person i Danmark, der har den største viden om kornprodukter, specielt når det drejer sig om rugbrød.Jørn Ussing Larsen, grundlægger af bageriet Aurion og initiativtager til Kornets Hus.-Åse Solvej Hansen er lektor emerita på Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Univer­sitet, hvor hun har undervist og forsket i kvalitet af kornprodukter og bælgfrugter gennem mere end 30 år. Åse er uddannet bromatolog, og har arbejdet på Schulstad Brød, inden hun kom til universitetet. Åse har udarbejdet lærebogsmateriale om kornprodukter, og som ekspert bliver Åse ofte kontaktet af pressen, når journalister skal skrive artikler om kvalitet af kornprodukter. Desuden har Åse bidraget med baggrunds­materiale til Kornets Hus — det nye aktivitets- og informationscenter om korn ved Hjørring.

  • af Karina Baagø
    269,45 kr.

    Denne bog er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarpt af hirse og boghvede. Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne bage godt glutenfrit brød til én, du holder af.I et letforståeligt sprog hiver Karina Baagø glutenfri bagning ned på et niveau, hvor alle kan være med. Opskrifterne tager udgangspunkt i naturligt glutenfrie meltyper, som er lette at få fat på, ikke koster en formue og indeholder den næring, din krop har behov for.Karina guider dig igennem fire simple trin til at bage et godt glutenfrit brød, som hele familien kan samles om.Med udgangspunkt i Strukturmetoden forklarer Karina, hvordan dit glutenfrie brød bliver luftigt og smagfuldt. Knæk selv koden til Glutenfrit Brød og forstå, hvorfor dit glutenfrie brød før blev tørt, smagte kedeligt, faldt sammen og blev klægt.Med denne bog i hånden kan du se frem til glutenfrit brød med let og saftig krumme og den gode brødsmag!Alle opskrifter er naturligt glutenfrie, mælkefrie og low FODMAP.Om forfatterenKarina Baagø er mor til et barn, der ikke tåler gluten, og lever selv glutenfrit. Siden 2016 har hun afholdt kurser i glutenfri bagning for glutenintolerante, køkkenansatte og andre med ønske om at bage et godt glutenfrit brød. Karina har udviklet Strukturmetoden, som giver et luftigt glutenfrit brød hver gang.Med udgangspunkt i personlige erfaringer og faglige kompetencer fra sin uddannelse i ernæring og sundhed, rådgiver Karina familier om hverdagen med glutenfri diæt.

  • - det første år uge for uge
    af Karsten Pers & Dorte Fischer
    199,45 kr.

    Med Babykalenderen får du løbende den viden du har brug for det første år med din baby. Du får fakta, inspiration, ´barnets bog´, dagbog, scrapbog, kalender og direkte adgang til relevante hjemmesider - alt sammen i én bog. Nu i 5. udgave Gem bogen: Engang i fremtiden bliver bogen en enestående gave at give videre til næste generation - om dengang den nye far/mor selv var baby.

  • af Jane Faerber
    199,45 kr.

    Brød og kager er lig med hygge! Men for mange er det en form for hygge, der efterfølges af mavepine, fordøjelsesbesvær og stor oppustet ballonmave. Men sådan behøver det ikke være! Med LCHF bager vi både brød og kager helt uden mel og sukker. Derved får vi bagværk, som sagtens kan være en del af en sund livsstil. I bogen her har vi samlet de bedste brød- og kageopskrifter fra Jane Faerbers to populære LCHF-bøgerog krydret den med 18 helt nye opskrifter. Du finder opskrifter på lækre madbrød, brød til morgenbordet, madpakken og mellemmåltidet samt kiks, knækbrød og kager til enhver lejlighed. Alle helt uden gluten, mel, gær og sukker. BOGEN HER ER TIL DIG, DER: Gerne vil spise færre kulhydrater, men ikke vil undvære brød og kager helt. Ikke tåler gluten, eller har fundet ud af, at maven er både fladere og gladere uden kornprodukter.Er træt af, at bukseknappen er ved at sprænge, hver gang du har spist en bolle!Gerne vil kunne forkæle familien med bagværk og lækkerier uden sukker og hurtige kulhydrater. Alle opskrifter er: uden mel uden gluten uden sukker uden gærOm forfatteren: Jane Faerber er uddannet cand. mag. og kostrådgiver med speciale i LCHF og Paleo. LCHF brød & kager udkommer dagen inden hendes fødselsdag og hermed har hun nået at udgive tre bøger imens hun er 36 år. Herværende bog efterfølger nemlig bestsellerne LCHF spis dig mæt & glad og Mæt & slank med LCHF, der samlet er trykt i mere end 80.000 eksemplarer. Jane Faerber blogger til dagligt på Danmarks største LCHF-blog Madbanditten.dk.

  • - Sluk branden der hærger kroppen indefra
    af Anne Larsen & Martin Kreutzer
    149,45 kr.

    Guiden introducerer læseren til hele inflammationsbegrebet. Hvad gør inflammationen ved os, hvorfor skal vi kere os om den og frem for alt: Hvordan kan vi gennem intelligente kostjusteringer slukke den indre ild, der truer med at give os alverdens dårligdomme? Introduktionen til konkrete råvarer efterfølges af 25 lækre opskrifter, som inspirerer læseren til at ændre sine kostvaner. Temaer: Hvad er inflammation, hvad skal du spise for at slå den ned, hvad kan du ellers gøre og hvordan omsætter du rådene til konkrete, velsmagende opskrifter?Ernæringsteorien og råvareguiden er skrevet af Martin Kreutzer, en af landets mest kendte specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab bag sig og har udgivet bøger på kendte forlag, heraf er flere forfattet i samarbejde med Anne Larsen. Opskrifterne er komponeret af Anne Larsen, succesfuld foredragsholder og forfatter til en lang stribe kostbøger. Fotograf Stine Heilmann har mange års erfaring med at fotografere mad til store magasiner. Hendes interesse for sund og spændende mad formidles gennem smukke og appetitlige fotos.Om serien: Omfattende teori, en inspirerende råvareguide og fantastiske opskrifter giver læseren masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens enkelte eksemplarer kan læses for sig selv.

  • af Alice Apel Hartvig & Majbritt Louring Engell
    269,45 kr.

    Måske er du allerede vegetar, eller måske drømmer du om at spise mere plantebaseret og let, samtidig med at du gerne vil tabe dig nogle kilo. 21 vegetariske dage til vægttab har en plantebaseret kostsammensætning, der hurtigt giver dig en dejlig lethed, en sund tarm, en smuk hud og et knivskarpt immunforsvar. Der er ikke færdigprodukter og e-numre i bogen, men kun rigtig mad, der virker anti-inflammatorisk og som udover at få dig til at gå ned i vægt også kan sænke dit kolesteroltal og minimere din risiko for at udvikle livsstilssygdomme. Gevinsterne ved en plantebaseret kost er mange, men det kan være svært at kombinere med et vægttab, da mange vegetarer får for lidt protein, for mange kulhydrater og generelt for mange kalorier. Derfor har Majbritt og Alice udviklet en ‘kur’ der sikkert og med videnskabelig dokumentation, giver dig et plantebaseret vægttab. Du får 59 opskrifter, du kan følge og sætte sammen, så dine tre uger ikke bliver ens. Opskrifterne er til alle dagens måltider, og der veksles mellem boost, basis og ekstra boost. På den måde kan du selv skrue op og ned for dit vægttab. Du får også en skræddersyet madplan og indkøbsliste til dine 3 uger, så du ikke behøver at bruge tid på selv at sætte ugerne sammen. Vil du helst selv styre det, lærer du, hvordan du bruger opskrifterne, så du har frihed til selv at sætte dine uger sammen. Hvis du gentager de 21 dage i alt 3 gange kan du tabe dig op til 10 kg. For at gøre dit vægttab endnu mere effektivt er træning en god ide. Derfor finder du i bogen også inspiration til små træninger, du kan lave derhjemme. Bogen er for lakto-ovo-vegetarer (spiser æg og mælkeprodukter), samt pesco-vegetarer (spiser æg, mælkeprodukter og fisk en gang imellem). Er du ikke vegetar, kan du bruge bogen til at få flere plantebaserede dage ind i din hverdag.

  • af Claus Meyer
    399,45 kr.

    I "Meyers bageskole" kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra croissant over rugbrød til sprøde hvedebrød.Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde, og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive. Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Anne Hjernøe
    299,45 kr.

    Få ny inspiration til sommerens – og resten af årets – salater med en sund og grøn smags- og farveeksplosion på middagsbordet.Der er sket meget på salatfronten, siden Anne Hjernøe for otte år siden udgav sin store bestseller Sunde salater. Salater er stadig noget af det mest lette, lækre og sunde, man kan spise, og derfor fylder de i dag mere end nogensinde i den danske kost. Vi er alle sammen blevet mere bevidste om, hvor vigtigt det er at spise mere grønt og samtidig skære ned på kødet, og vi er blevet bedre til at udnytte grøntsagerne og få mest mulig smag ud af dem.I denne bog giver Anne sine læsere ny inspiration til 111 nye, skønne salater, der kan bruges som hele måltider, som tilbehør eller som en ud af flere salater med godt brød og dip til, når man er nogle stykker om bordet. Det er 111 sunde salater, der gør én let og mæt. Anne kalder selv salaterne en opdateret version 2.0. Dels er der kommet mange nye råvarer og smagssammensætninger til, og dels afspejler salaterne, at vi alle skal tænke meget mere grønt ift. miljø, klima og dyrevelfærd. Bogen har derfor også fokus på planteproteiner, så mange af salaterne dels er mere mættende og dels er en god kilde til protein som alternativ til kød. Der er dog også stadig salatopskrifter med kylling, kød og fisk, for kun få af os lever 100 procent vegetarisk – men der er mindre i end tidligere. Anne viser desuden, hvordan man også bruger nogle af de nye produkter, der er kommet frem, som Ingrid-ærter, seitan og plantestykker. Salaterne er en eksplosion af smag og farver og spændende råvarekombinationer. Bogen indeholder samtidig opskrifter på skønne dip og dressinger, masser af sprød topping samt det gode brød til salaterne, herunder også supervelsmagende glutenfri alternativer.

  • af Louisa Lorang
    199,45 kr.

    Louisa Lorang er en mester i at lave god, velsmagende mad til hele familien. I denne bog har hun kastet sig over det asiatiske køkken og giver sit bud på store og små retter. Sprøde, krydret, snasket og virkelig velsmagende. Her er bl.a. opskrifter på Bibimbab, Pad thai, Gang Panang, Tom yam, Pho-suppe, forårsruller, dim sum, goyza og nudelsalat.?

  • - små portioner til små personer
    af Søren Ejlersen & Kirsten Mikkelsen Ravnbøl
    249,45 kr.

    Babymad er ikke bare mad til baby. Det er sunde, nærende, duftende måltider af gode råvarer, som hele familien kan nyde sammen. Den rigtige mad er utrolig vigtig for en hurtigvoksende lille krop – også på lang sigt. Du får over 90 velsmagende opskrifter, som er skræddersyet til din babys udvikling – fra den første oplevelse med mad til at baby kan spise stort set alt. Her er mos, grød, saucer, hverdagsretter, supper, grøntsagssmagsprøver, mellemmåltider, frugtpuréer og dejlige drikke. Retterne er tilpasset babys udviklingstrin fra 4-6 måneder, 6-9 måneder og 9-12 måneder. Forskere fortæller om de bakterier i babys tarmflora, der er så vigtige for en sund udvikling, og om hvordan den lille får mod på og bliver glad for en skøn og sund madverden. Babymad indeholder også den nyeste viden, så babys behov i det første leveår dækkes fra top til tå. Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er ernæringsspecialist i mad til de mindste og har altid haft som hjertesag, at babyer fra første mundfuld skal opleve glæden ved velsmagende, nærende mad i trygge fællesskaber. Kirsten er forfatter til flere publikationer samt foredragsholder, konsulent og underviser. Søren Ejlersen er medstifter af Aarstiderne og stifter af Haver til maver, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger. Han har viet sit arbejde til at skabe en grøn, sund og velsmagende madkultur. Søren er initiativtager til Babymad.

  • af Claus Meyer & Peter Nicolai Gudme Christensen
    259,45 kr.

    I sin erindringsbog fortæller den nyere Danmarkshistories mest betydningsfulde madmand om sit begivenhedsrige liv – mere personligt end nogensinde før.Claus Meyer åbner op for en bevægende fortælling om sin barndom i Nykøbing Falster. Han var klassens tykke dreng, der kastede sig ind på scenen og blev en kær og vellidt klovn, mens familielivet sank i grus omkring ham. Et sultent hjerte bragte ham til Frankrig, hvor han oplevede rigtig mad og ægte kærlighed, og hvorfra han vendte hjem med en mission.I Drømmer fortæller Claus Meyer for første gang hele historien om sit liv som dansk madentreprenør. Om tv-debuten på Meyers Køkken og om en vild og pludselig berømmelse. Om åbningen af Noma og drømmen om at skabe et helt nyt nordisk køkken – og slås for det. Om at åbne danskernes øjne med kaffe, chokolade og surdej. Om at sætte Danmark på verdenskortet og om at satse i ­Amerika. Om den helt ­store forelskelse, om at score kassen og om at kæmpe sig på benene efter karrierens ­hårdeste nederlag.Bogen er skrevet i samarbejde med journalist og redaktør Peter Nicolai Gudme Christensen, født i 1979, der har skrevet om kultur, historie og gastronomi i Euroman og Ud & Se.

  • af Anne Larsen & Martin Kreutzer
    299,45 kr.

    Slut med ømme led og sener, eksem, kredsløbsproblemer og en generelt hensygnende krop. Bogen giver svaret på det meste. Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her er drejebogen, der er lige til at følge, inklusive fire ugers kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper med at slukke branden i kroppen. Bogen er en uundværlig guide for alle, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Læseren bliver udfordret på sine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Ny vitalitet og livsglæde følger med den antiinflammatoriske livsstil. Om forfatterneMartin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år. Har et omfattende forfatterskab og er fast skribent ved flere forskellige medier. Martin står for bogens teori og råvarernes sundhedsvinkel. Anne Larsen er gennem en lang årrække succesfuld madskribent og foredragsholder. Forfatter til rigtig mange inspirerende og populære kogebøger. Fast skribent ved flere forskellige medier. Anne står for alle bogens mange velsmagende opskrifter.